Generic placeholder image

SKYTECHS KONCERNBOLAG

company structure

SkyltDirect AB

Braxenvägen 4
761 41 Norrtälje

SkyTech AB

Gäddvägen 5
761 41 Norrtälje

SkyTech AB

Odinslundsgatan 15
412 66 Göteborg

Plaquendirect SARL

9 Rue de Condé
33000 Bordeaux

KylttiDirect Oy

Kappelitie 6
02200 Espoo

Skylto AB

Skyttsvägen 3
794 34 Orsa

Orsa Fiskecenter AB

Blästgatan 3
794 34 Orsa

SchildDirect GmbH

Häselstr.
4 72336 Balingen

SkiltDirect AS

Balder allé 2
2060 Gardermoen

Signs and Labels Direct Ltd

Unit 428
41 Oxford Street

SkiltDirect ApS

Vindingevej 10
4000 Roskilde

LabelsDirect BV

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

TarghetDirect

Gruppo SchildDirect GmbH

ZnakDirect sp. z o.o.

ul. Grzybowska 80/82/700
00-844 Warszawa

Se vårt team

SkyltDirect AB (SE)

SkyTechs största dotterbolag och grunden till vår position idag. Marknadsledande skyltleverantör med över 30.000 kunder som består framförallt av elektriker och tekniska installatörer. SkyltDirect ingår i "SignsOnDemand”-konceptet.

www.skyltdirect.se Årsredovisning

Skylto AB (SE)

SkyTechs dotterbolag som förvärvades 2015 gjorde det möjligt för skylt-bolagen att även leverera fyrfärgsprintade skyltar till elektriker. Skylto säljer dessutom via sina egna siter till företag och privata kunder. Försäljningen och leverans sker till hela Europa.

www.skylto.se Årsredovisning

SchildDirect GmbH (DE)

SkyTechs näst största dotterbolag med säte i Tyskland och har över 25.000 kunder som består framförallt av elektriker och tekniska installatörer. SchildDirect GmbH ingår i "SignsOnDemand”-konceptet.

www.schilddirect.de

SkiltDirect AS (NO)

SkyTechs norska dotterbolag med säte i Oslo och över 5.000 kunder som består framförallt av elektriker och tekniska installatörer. SkiltDirect ingår i "SignsOnDemand"-konceptet.

www.skiltdirect.no

Signs & Labels Direct Ltd (UK)

SkyTech dotterbolag i Storbritannien och med över 5.000 kunder som framförallt består av elektriker och tekniska installatörer. Signs & Labels Direct ingår i "SignsOnDemand"-konceptet.

www.sld-ltd.co.uk

PlaquenDirect S.A.R.L. (FR)

SkyTechs franska dotterbolag med säte i Bordeaux och över 3.000 kunder som består framförallt av elektriker och tekniska installatörer. PlaquenDirekt ingår i "SignsOnDemand"-konceptet.

www.plaquendirect.fr

SkiltDirect ApS (DK)

SkyTechs danska dotterbolag med säte i Roskilde och över 2.000 kunder som består framförallt av elektriker och tekniska installatörer. SkiltDirect ingår i "SignsOnDemand"-konceptet.

www.skiltdirect.dk

LabelsDirect BV (NL)

SkyTechs holländska dotterbolag med säte i Woerden och över 3.000 kunder som består framförallt av elektriker och tekniska installatörer. DirectSigns ingår i "SignsOnDemand"-konceptet.

www.directsigns.nl

KylttiDirect Oy (FI)

SkyTechs finska dotterbolag med över 5.000 kunder som består framförallt av elektriker och tekniska installatörer. KylttiDirekt ingår i "SignsOnDemand"-konceptet.

www.kylttidirect.fi

TarghetDirect (IT)

Dotterbolag till SchildDirect med över 1.000 kunder som framförallt består av elektriker och tekniska installatörer. TarghetDirect ingår i "SignsOnDemand"-konceptet.

www.targhetdirect.it

ZnakDirect (PL)

SkyTechs dotterbolag i Polen är det senaste marknaden för "SignsOnDemand"-konceptet. Säte i Warszawa och har sedan starten 2021 redan nått ut till över 300 elektriker och andra tekniska installatörer.

www.znakdirect.pl

Bolag som inte jobbar med teknisk märkning

OFC AB (SE)

Orsa fiskecenter är dotterbolag till SkyTech sedan 2018 och består av både en enorm butik i Orsa såväl som en egen-utvecklad webbshop med mängder med artiklar.

www.ofc.nu Årsredovisning

Vägfas AB (SE)

Dotterbolag till SkyTech med säte i Stockholm är ett webb-baserat administrationsverktyg för över 900 vägföreningar.

www.vagfas.se Årsredovisning